fbpx
Илустрација: „Одмазда на дрвото“ - Мирослав Стојановиќ-Шуки

Tag: ЈСП

Продолжува хаосот во јавниот превоз, Арсовска петти месец го „вежба“ трпението на Скопјани

Почнува петти месец како скопјани имаат проблем со јавниот превоз кој е во тотален хаос бидејќи приватните превозници не сообраќаат, а ЈСП нема доволно автобуси, а и тие кои ги ...

ЈСП: Студентите треба да го заверат годишниот билет за бесплатно користење на јавен превоз

ЈСП ги потсетува корисниците на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз дека неопходно е да го продолжат/заверат билетот за 2023 година, доколку сакаат да користат бесплатно јавен ...

Укинати мерките што беа воведени поради аерозагадувањето, од денес нема бесплатен јавен превоз

Препораките и мерките коишто беа воведени поради аерозагадувањето во Скопје се укинати, а од денеска не важи и одлуката за бесплатен јавен градски превоз. Министерството за животна средина и просторно ...

Page 2 of 6 1 2 3 6

CIVIL MEDIA NEWSLETTER