fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: Агим Нухиу

Девојче дискриминирано во училиште во Кочани: „Шамија во џамија, а не во училиште“

„Шамија може во џамија да носиш, а во училиште ти е забрането“, со овие зборови и се обратија класната раководителка, а подоцна и педагогот и психологот на шестооделенката Алејна Исмаиловска ...

Кривична пријава против еден напаѓач на екипата на порталот А1 Он

Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава против М. К. (37) од Скопје, поради основано сомнение за сторено кривично дело „Насилство“, зашто заедно со уште едно, засега непознато лице на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER