fbpx
МНР. Фото: Ангел Ангеловски
Бранко Тричковски, колумнист
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: граѓански дијалози

„Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците: Предизвици и решенија“ денеска во општина Чаир

ЦИВИЛ – Центар за слобода со поддршка од Градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу ќе одржи јавен настан „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците: Предизвици и решенија“ во просториите објектот ...

ЦИВИЛ продолжува со Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците: Предизвици и решенија“, утре во општина Чаир

ЦИВИЛ – Центар за слобода со поддршка од Градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу организира јавен настан „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците: Предизвици и решенија“ во просториите објектот на ...

Ведран: Говорот на омраза треба да се гледа и низ призмата на колективната траума

Илина Ведран од ИППЕК, на јавниот настан „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците: Предизвици и решенија“,  вели дека еден од начините на справување со говорот на омраза, и во односите ...

Дерала: Наш следен чекор е покана до бизнис заедницата за учество и поддршка во општествено одговорните процеси

„Би сакал во овој форум да заблагодарам за вашата спремност и отвореност, буквално во истиот момент кога ќе се обратиме до вас, да излезете во пресрет, барем да не сослушате, ...

Герасимовски: Општина Центар креира добри практики и позитивна атмосфера за развој на мултикултурализмот, еднаквоста и недискриминацијата

„Општина Центар во своето дејствување креира добри практики и позитивна атмосфера за развој на мултикултурализмот, еднаквоста и недискриминацијата на локално ниво во сите сектори, вели градоначалникот на Општина Центар меѓу ...

„Граѓански дијалози за меѓуетничките односи: Предизвици и решенија“ во Општина Куманово

ЦИВИЛ – Центар за слобода со поддршка од Градоначалникот на општина Куманово, г. Максим Димитриевски, организира јавен настан „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците: Предизвици и решенија“ во Сала на ...

Јавен настан на ЦИВИЛ „Граѓански дијалози за меѓуетничките односи“ утре во Општина Куманово

ЦИВИЛ – Центар за слобода со поддршка од Градоначалникот на општина Куманово, г. Максим Димитриевски, организира јавен настан „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците: Предизвици и решенија“ во Сала на ...

ЦИВИЛ и Општина Центар со Јавен настан „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците“ денеска во 12 часот

ЦИВИЛ – Центар за слобода со поддршка од градоначалникот на општина Центар, Горан Герасимовски, организира јавен настан „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците: Предизвици и решенија“ во просториите на Општината, ...

Page 1 of 3 1 2 3

CIVIL MEDIA NEWSLETTER