fbpx
Фото: Принтскрин
Одбележување на Денот на независноста на Украина, Скопје, 24 август 2023 (фото: ЦИВИЛ)

Tag: работна средба

ЦИВИЛ на средба со министерката за труд и социјални политики, Јована Тренчевска

Претставници на ЦИВИЛ – Центар за Слобода  се сретнаа со министерката за труд и социјални политики Јована Тренчевска, по повод започнувањето на новиот проект на ЦИВИЛ „Заедно за подобра иднина“, ...

Радикализмот се интезивира во Македонија, ЦИВИЛ и МВР во акција!

Претставници на невладината организација ЦИВИЛ - Центар за слобода остварија работна средба со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и националниот кооридинатор за борба против насилниот екстремизам и тероризам, Борче Петровски, на ...

Итни мерки за подобрување на условите во Специјалниот завод во Демир Капија

Министерството за труд и социјална политика денеска организираше состанок на работната група со претставници на Обединетите нации и на Европската унија, за дефинирање на Акцискиот план за итни мерки за ...

Работна средба на министерот Манчевски за реформи во администрацијата

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска  оствари работна средба со претставници од граѓанските организации, експерти, претставници од меѓународната заедница и од здруженија и асоцијации на медиуми. Како ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER