fbpx
Бранко Тричковски, колумнист
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: Хрватска

Трибина во Загреб: Македонската демократија меѓу револуција и еутаназија

Во рамките на Субверзивниот фестивал (Subversive Festival) кој се одржува во Загреб, се организира трибината „Македонската демократија меѓу револуција и еутаназија“ на која, од Македонија, е поканет Џабир Дерала од ...

Зелиќ, ГОНГ: Нема услови за слободни избори!

Драган Зелиќ, меѓународен експерт за изборно набљудување, говори за актуелните состојби и условите под кои се подготвуваат вонредните парламентарни избори во Македонија. Според Зелиќ, нема услови за спроведување избори во ...

Page 9 of 9 1 8 9

CIVIL MEDIA NEWSLETTER