fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба

Tag: семинар

„Граѓански објектив“ во Струмица

Граѓанската организација ЦИВИЛ – Центар за слобoда објавува повик за учество на третиот Регионален семинар за граѓанско новинарство кој ќе се одржи во Струмица. Како што е наведено во повикот, семинарот ќе ...

Повик за учество на семинар за граѓански новинари во пелагонискиот регион

ЦИВИЛ – Центар за слобода започнува со втората година од спроведувањето на проектот „Граѓански објектив“. Изминатата година беа одржани пет регионални семинари, повеќе обуки и предавања низ Македонија, а доделени ...

Повик за учество на семинар за граѓански новинари во пелагонискиот регион

ЦИВИЛ – Центар за слобода започнува со втората година од спроведувањето на проектот „Граѓански објектив“. Изминатата година беа одржани пет регионални семинари, повеќе обуки и предавања низ Македонија, а доделени ...

Page 5 of 5 1 4 5

CIVILMEDIA NEWSLETTER