Забегана работа

од корнер: ЗОРАН ИВАНОВ Пазете, отворено писмо. До јавноста, до македонските граѓани. Отворено писмо. Ни срам ни перде. Отворено писмо на вториот човек на ВМРО-ДПМНЕ. На партискиот генерален секретар Игор...

Read more

Лажната вест Христијан Мицкоски

од корнер: ЗОРАН ИВАНОВ Подметнати лажни вести, спинови - биле одговорите на пртетседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по неговото испитно фијаско пред бугарскиот премиер. Ама таму сосема јасно и чисто,...

Read more

Кога врбата ќе роди грозје

oд корнер: ЗОРАН ИВАНОВ Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, Преспанскиот предизборно го вергла како расипана грамофонска плоча. Ќе го менувал, ќе го прекројувал, ќе го укинувал. Но тој ова веќе...

Read more

Со кого си таков си

од корнер: ЗОРАН ИВАНОВ Сигурно ја слушнавте оваа вест: Кривичниот суд донесе решение и ја запре постапката против пребеганиот поранешен премиер Никола Груевски. Судот констатирал застареност на случајот. Ете тоа...

Read more

Цигани ни паѓаат од небо

од корнер: ЗОРАН ИВАНОВ Добро, чита ли воопшто некој нешто во државава или и на работа сите сурфаат по мобилните. Дамите и господата по образованите институции знаат ли воопшто што...

Read more

Избори има да нема

од корнер: ЗОРАН ИВАНОВ Не омекна толку срцето на Франција колку што Америка ја стисна својата натовска тупаница. По наглото свртување на францускиот реморкер под закана  на американската ласерска рампа...

Read more
Page 1 of 3 1 2 3

БЕСПЛАТЕН ДНЕВЕН Е-БИЛТЕН

us-embassy