fbpx
Фатмир Битиќи
Илустрација: „Одмазда на дрвото“ - Мирослав Стојановиќ-Шуки

Импресум

ЦИВИЛ МЕДИА

  • ЦИВИЛ МЕДИА е организациска единица и медиумска платформа на ЦИВИЛ
  • www.civilmedia.mk е дел од медиумската платформа на ЦИВИЛ на македонски јазик

Главен и одговорен уредник: Џабир Дерала

Уредувачки колегиум: Биљана Јордановска, Дијана Тахири, Дехран Муратов, Драган Мишев, Назми Абдурахмани

Деск и внатрешно-политичка редакција: Дамјан Варошлија и тим од соработнички и соработници

Мултимедија: Ариан Мехмети

Колумнисти и соработници: Зоран Иванов, Љубомир Костовски, Војо Маневски, Јане Ѓорѓиоски

Директор на Цивил Медиа: Горан Наумовски

Финансиска директорка на Цивил: Соња Ефтовска

Веб мастеринг:
Филип Петровски (Цивил)
Петар Орданоски (Инфопроект)

Јазична редакција:
Наташа Цветковска
м-р Гордана Ацеска

КОНТАКТ

Print Friendly, PDF & Email