fbpx
Фото: МИА
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)

Tag: кластер 1

Објавен е нацрт Извештајот од Европската комисија за Кластер 1, „Фундаментални вредности“

За Северна Македонија од страна на Европската комисија веќе е објавен и доставен нацрт скрининг Извештајот за Кластер 1, „Фундаментални вредности“, информираат од СЕП. Оценката на Комисијата во Извештајот се ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER