fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: нападнати населби во Херсон

Фото: Оперативна команда Запад

Руските агресори ги засилија нападите во регионот Харкив, 17 населби во регионот Херсон биле под непријателски оган и воздушни напади

Украинските бранители одбија непријателски напад кон Слобожанске во регионот Харкив, додека борбите се водат во северниот дел на Вовчанск и во областа Старица, пренесува Укринформ според ажурирањето на бојното поле ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER