fbpx
ФОТО/ АНА-МПА
Албин Курти (фото извор: ФБ страница на Албин Курти)
Бранко Тричковски (фото: Чедо Поповски)
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: Бујар Дуволи

Дуволи: Чаршискиот сокак „Европска Улица“ ќе го прошириме со уште повеќе ЕУ чадори

Старата скопска чаршија е уникатна затоа што e една од најголемите знаменитости на градот, трговски и културно-историски дел на Скопје, таа е комбинација од византиското, османлиското време и е една ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER