fbpx
Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа
Фото: Архива
Фото: Принтскрин / Полиграф

Tag: злоупотреба

Да ја сопреме агонијата!

Нема услови за одржување слободни избори во Република Македонија! Партиите на власт, не само што не дозволуваат да се создадат услови за слободни избори, туку ја впрегнаа целата партиско-државна машинерија ...

Чингоски сведочи за тешки изборни манипулации

Владо Чингоски, адвокат од Охрид, поранешен функционер на СДСМ, посведочи за тешки манипулации во сите изборни процеси до сега во Република Македонија. Тој изнесе фрапантни податоци за состојбите во изминатите години ...

Page 6 of 6 1 5 6

CIVIL MEDIA NEWSLETTER