fbpx
Бранко Тричковски, колумнист
Фото: МИА
ФОТО: Принтскрин

Tag: ПРОТИВ

фото: Роберт Атанасовски

Војна

Што ќе се случи ако Референдумот не успее? Парламентот ќе го прими на знаење резултатот, ќе се отвори глупава, мачна и долга анти-дебата која ќе ја прекине Талат Џафери и ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER