fbpx

Tag: Стево Пендаровски

Пендаровски: Ако дојдеме на власт, нема да биде избркан од работа ниеден административец!

„Законот за државна администрација е со низа недоследности и синдикалните работници бараат тоа да се промени. Законот има двојни аршини и се применува кога треба некој да се казни или ...

Page 3 of 3 1 2 3

CIVILMEDIA NEWSLETTER