fbpx
Илустрација: „Одмазда на дрвото“ - Мирослав Стојановиќ-Шуки

Tag: порака

Граѓан(к)ите на Чаир добиваат СМС за кого да гласаат!

Иако од почетокот на изборниот ден не се забележани поголеми изборни нерегуларности, на социјалните мрежи се споделува слика од телефонска порака, кадешто општинскиот огранок на еден политички субјект во Чаир, ...

Page 3 of 3 1 2 3

CIVIL MEDIA NEWSLETTER